Om mig

Jag är 41 år och kommer ursprungligen från Malmö, men flyttade till Stockholm 2006 efter ett sjuårigt förhållande. Tanken var väl att först provbo här, så via blocket fixade jag en lya i Hornstull. Efter ett år så bestämde jag mig för att skaffa något eget och en söndag i april så bokade jag 7 visningar, två dagar senare hade jag köpt en liten tvåa på 38kvm. Mina föräldrar och släkt är från Lappland/Norrland och hela släkten förutom mina två bröder samt farsan bor där uppe. Jag bor för närvarande på KnivSöder och jobbar som säljare av konsulter på världens största IT-bolag. Jag har rest en hel del i jobbet och spenderar ibland veckor utomlands. Jag har i princip arbetat med allt inom försäljning – från dörrknackning till säljchef. Några typiska karaktärsdrag; organiserad, arbetsmyra, social, okomplicerad och opretentiös. Inget man exempelvis skulle nämna på en dejting-site kanske O.o
Jag älskar vin, resor, Apple, böcker, kaffe, träning, shopping och mycket annat av livets goda. Tar mycket bilder med min Canon 550D och mina tre favorit linser är 50mm f1.4, 70-200mm f2.8 och 24-104 f4.

Har en galen dröm om att skaffa en lägenhet i Italien, Spanien eller Frankrike. Har även en femårsplan där jag funderar på om jag inte ska flytta till Kalifornien alternativt byta yrke och starta något eget.

Bloggen kommer att spegla lite av mina tankar, idéer, resor, upplevelser, jobb, en del shopping, mycket bilder, mina vänner, min 6-åriga katt Macchiato (en väldigt bestämd liten Bengal dam) mm. Det kommer säkert att utkristallisera sig under resans gång lite mer i detalj vad denna bloggen kommer att handla om. Tidigare så har jag bloggat lite på http://www.finest.se och ett antal andra ställen, men nu är det WordPress som gäller framöver.

6 thoughts on “Om mig”

 1. Kul att följa din resa. I vinnar resa.
  Jag har aldrig vunnit nåt…ergo jag jobbar inte tillräckligt hårt. 🙂

  • Som säljare så finns det ofta en hel del bonusar som man kan få om man verkligen kämpar det lilla extra 2010 och 2011 hade jag tur och gjorde väldigt bra resultat, därav gratis resa och fickpengar. 🙂

 2. Vill tacka för ditt tips om alltommac.se på det här sättet. Jag har nu skrivit ett inlägg om mina två favorit-ställen för att hämta kunskaper. Nummer 2 blev hastigt och lustigt – tack vare dig – alltommac.se.
  http://macilane.wordpress.com/2012/10/12/osx-daily-och-alltommac-se/
  PS. Vår katt-prinsessa, Plexi, påminner antagligen en hel del om din ”bengal-dam”.
  Våra bridgekompisar undrar regelbundet om såren på mina händer, som har uppstått efter vissa kontroverser med Plexi, turkisk van. Jag älskar den här katten!
  Hon lever som en familjemedlem och förorsakar oss inte något bekymmer alls.

 3. Riktigt snygg och välskriven blogg du har! Gillar dina bilder också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s