Etiketter

, , , ,

Juni verkar fått aprils vädersjuka med sol, regn, sol, regn… Men när det är som bäst som nu då är det himmelskt att slänga sig några timmar på vår härliga balkong. 

Solen kämpar med att hålla oss varma å goa men molnen jagar för att stänga varje chans till sol. 

 Timjan vi planterade på balkongen verkade inte klara solen allt för bra och det samma gäller basilikan, jvla skit kvalité. Timjan torkade jag och fyllde upp i en burk och den blev kanon med en aning rökig kryddsmak.


Får väl se om den överlever nu när jag klippt ner den helt. Den förra överlevde nästan två år.

Igår tog vi en liten promenad till Ramblas som precis bytt meny inför sommaren. Aboriginer fyllda med getost, tonfisk på avokadobädd,padron paprika och annat skoj som sköljs ner med deras torra kava.


Imorgon kommer äntligen Skorstensknuten och ska dra upp det brandslangsliknande materialet som vi använder för att täta vår kakelugn. Det är tydligen ett dött material som expanderar och anpassas efter kanalen när det värms upp med vattenånga och sen är den extremt tät o klarar minst 200grader eller mer. Med tanke på att jag jagat dem sen i februari så är det på tiden.

Har även hittat en snygg matta till badrummet, Duschy’s Rimini. Blev en ganska ball bild när jag fotade den först i skyltfönstret.

Tänkte även klippa denna tavlan som vi såg i skyltfönstret bredvid.

Ser lite lustigt ut när solen ligger på hehe.
 

Annonser