Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Okey, att lägga golv är inte det lättaste och än mindre att reparera det. De som bodde i vår lägenhet hade tydligen renoverat lägenheten för 300 000 sek och lagt ett nytt golv. Varför lägger man i så fall ut en jävla tröskel som är 10 meter lång och 25 meter bred mellan hallen och vardagsrummet? Eller 1m x 12 cm kanske är mer rättvist.

När man lyfte på tröskeln så hade man två små bitar i var ända som man tydligen inte orkat att reparera av någon anledning.

Dessutom hade man slipat av 5mm av golvet så det tog 4 timmar att handslips golvet till samma nivå.
  

Ena sidan slipad och hålet till vänster i igenfyllt med spackel för stora hål. Detta var ingen höjdare så jag fick bygga på med Husfix som mer är gjort för att bära lite vikt.

Färdigslipat och igenfyllda hål med Husfix torkar 24 timmar…

Ekbitarna som jag pusslat ihop för att få ner i hålet samt slipat och reparerat med någon gummi-liknande silikon som såg ut som snor.

Slipat och oljat efter bästa förmåga, snyggare än från början. Nu är det endast en liten del kvar där man får måla på väggfodret som har märken efter tröskeln. Tråkigt nog så måste man köpa 1/2 liter färg för att måla mindre än 2 dm yta. Köpte en hobbyfärg istället för 35kr så får se om det kanske kan matcha gamla färgen lite iaf 😀

Efter lite färg så ser det lite snyggare ut och gummi-liknande silikon har dessutom mörknat lite och ser inte längre ut som en bajskorv 😀 En övermålning till och sen får man vara nöjd med hela arbetet.

Annonser