Etiketter

, , , , , , , , ,

Första kite lektionen är avverkad och jag har lärt mig allt kring säkerhet samt fått ta upp och styra kiten (8kvm)  med ett antal olika övningar. Hålla den klockan 12, ta ner den till 14 och 22, pendla mellan olika positioner, hålla den still i 14&22, prova kraften i draglägena, hoppa lite lätt med den och lite annat smått. Allt på 1t45m, riktigt skoj. Santo heter mig lärare och han är riktigt pedagogisk så t.o.m. jag kan lära mg :O

Senaste två dagarna har det inte varit någon vind direkt, även om vissa på stranden gjort allt för att få komma ut och glida några minuter med varierande resultat. Imorgon har vi bokat, men ser inte ut som det ska bli vind direkt 😦  
   
Tog en bild igår med telefonen när ipaden låg på marken och i den så speglades ett av palmträden. Blev ganska häftigt.   
I onsdags så var vi tillbaka på Ali’s Surfcamp för att käka den goda steken igen och en liten efterrätt.  Crêpes fylld med ananas. 

   
 Killen med denna foilen har försökt att komma ut och åka i tre dagar nu med varierande resultat. Men kool bräda 🙂 
Igår testade vi ett vad vi trodde skulle vara ett riktigt turistställe; ”Pizza & Spagetthi house” men innanför var riktigt mysigt och pizzorna var faktiskt kanon, bättre än Pomodoro som ligger typ top 10 av restaurangerna i Cabarete.   
    
   
Litet kvällsdopp  efteråt

  
 I morse så passade vi på att ta en liten morgonpromenad innan sju för att hinna se soluppgången.  

   
Helt underbart ljus, hoppas bara man fick till lite fina bilder 🙂
Och eftersom det inte var någon vind idag så passade vi på att hitta ett lunch ställe ner mot Cabarete-grottorna och då fann vi ett Franskt ställe. En bit färsk fisk och lite pastis till lunch.   
    
 
Sista timmen idag har vi spenderat med några öl i bubbelpoolen nere i trädgården.  Nu ligger vi som två utslagna hjältar på sängen och har det bra med AC:n på för fullt.

  

 
 

Annonser