Etiketter

, , , , , , , , ,

Idag åt vi frukost på vårt nya favorit bageri Dick’s som är så mycket bättre än Belgium Bakery. En omelett, två tallrikar med Fransk-frukost, två färskpressade passionsfrukt och vars en kaffe med mjölk 575 pesos till skillnad mot Belgiums som kostade det tredubbla typ. Dessutom så är personalen väldigt trevliga. 

Medan vi satt där så kom en snubbe förbi och villa sälja choklad, hemgjord såklart. Som han sålde från en spann och skulle ha hela 40kr för en väldigt liten bit. 

Därefter kom tidningskillen och sålde en Der Spigel till en Tysk. Sen ville han sälja till oss och när jag frågade om han hade någon svensk tidning så svarade han torsdag, Aftonbladet Hahaha. Och några andra ord på svenska. 

Därefter följde Sandalmannen – som brukar gå med en skandal på huvudet och ett gäng i händerna. 

Sist kom en kille som förmodligen led av polio då båda benen var vridna i konstig vinkel samt båda händerna oxo. Stackare om han ändå fått en spruta när han var liten 😦 killen hade en skylt som sa: I need your cooperation. Så jag gav honom 100 pesos. 

Vilket verkade göra Sandalmannen lite avundsjuk, men jag tror inte han vill byta plats. 

  En liten brioche-katt 🙂

 Efter frukost så kände vi båda tvingade att plocka upp en barn-boogie för 700 pesos (140kr) för att leka lite idag. 

I princip ingen vind och 31 grader som kändes som 36. Man märker det är varmt när marmorn man går på till poolen bränner lite lätt under fötterna :0

Hetta motas bäst med kyla, även om det råkar vara 25 grader i vattnet så är det svalkande hihi


     
Ute i vågorna är vi kungar. *asg*   
 Efter hela dagen i solen är det nu dags att kila ner på stranden och bort till Yalla, en tapas-restaurang i Cabarete som fått väldigt gott betyg för sin tapas och churros. Och då är valet inte speciellt svårt 🙂

I veckan ska vi åka till Monkey Jungle och se på apor och åka zip-line 🙂

Annonser