Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

15:46 igår   

 Himlen är full strax efter 12:00 och 15:48 är det 40-talet kite:are ute och leker och har roligt. Ett par foils och en äldre herre som kanske borde skippa att köra foil. 

Tror han försökte i en timme att komma ut och så fort han kom upp så ramlade han i backen och foilen spolades mot land. Stranden var fullsmetad av folk. Boogieboards, skimboards, surfare alla var ute. 

Idag innan 07:00  

Idag har det i princip varit vindstilla, även om nu runt 15:30 så börjar det blåsa lite och några surfare och boogieboards samlas  30m ut i vattnet för att rida lite vågor. Klockan är 17:40 och alla surfarnas har lämnat vattnet  och kvar är ett par boogieboardare. 

Nästan fullmåne nu dessutom, får se vad som händer med vädret i dagarna. Imorse så hade vattnet nått ovanligt högt upp på stranden och borta på kitebeachen (40min västerut på stranden) så hade de redan för några dagar sedan fullt upp med att lägga ut en massa sandsäckar. Ska kanske kila förbi imorgon och se vilken skada senaste dagarna högvatten gjort.   

Imorse tog vi även en tur till banken för att hämta ut 40 000 pesos (leksakspengar) eftersom bankomaten endast levererar 9600 pesos per gång. Inne på banken hade de tro det eller ej en drive-thru kassa. Det var nog det sjukaste vi sett på en bank. 

-två Big mac’s en utan tomat och 30 000 pesos tack. 

-något mer?

-nä det är bra så. 

 

Och utan vind så har det känts så här idag.