Etiketter

, , , , , , ,

Igår hade vi inte hört något från managern så vi fick kila ner till receptionen. Hon skulle komma in vid 10:00, men inte hörde hon av sig till oss. Så vid 11:00 knallade vi ner och så hade hon kommit, en kvinna i 35-40års åldern, Amerikansk och som både jag och Céline kände hade ett falskt kroppsspråk direkt. Ett försök att låta munter och så ljög hon för oss och sa att hon inte sett emailet, men det visste vi till 100% hon gjort. 

Nåja, god min och be snäll om en uppgradering var vår metod. Från Ocean View till 1 room Studio med lite större balkong. 

Hon skulle kontakta sin bokningschef eftersom hotellet var fullt och det skulle vara ett bröllop till helgen. Problemet är att vi vet att hotellet är tomt för vi har sett max 6-8 par här och det ser tomt ut på balkongerna. 

Vid 15:30 gick vi in och hörde oss för igen och då hade hon stuvat om en massa och menade på att det skulle kosta 600$. 

Vi hade dock redan räknat att 29 nätter och 25$/natt+18% skatt samt 50% rabatt ingalunda blir 600$. Men vi lät henne räkna och 20min senare ringde hon upp och sa att det kostade 427,75$ vilket stämde med vår kalkyl. 

Så den 19:e flyttar vi till våning 3 med en större balkong och 86kvm.

      

 Senare vid poolen så bjöd restaurangen på vars ett glas bubbel och önskade oss lycka till på vår bröllopsresa.  

   
Sen så åt vi middag på ”Gorditos Freshmex” och de har världens godaste friterade fisk-tacos för 20kr/st och de andra kostar ca 14-16kr/st vilket är galet billigt. La Neta tar 45kr/st, hemma i Stockholm. 

Det satt ett par Tysk/Kanadensare som var pensionerade och spenderade 5månader i ett hus de hyrt 30mins promenad in i Cabarete. Och vips så hade de bjudit in oss på drinkar i baren där de bor när vi hade vägarna förbi 🙂 sköna människor. 

Sen skulle vi kila och handla lite förnödenheter nere på Janet’s Supermaket. Jag visste att det skulle ev. börja regna runt 19:30 och givetvis när vi lämnade så öppnade himlen upp sig som det bara kan göra i Asien och ute på öarna i Karibien ex vis. 

Dräneringen och avlopp är i princip ikke existerande så trottoaren (de nästintill obefintliga) var dränkta och vi hade inte mycket som var torrt (10kg matvaror och vatten inräknat) att skryta med.    Tror vi däckade efter en överdos av D-vitamin på morgonen vid havet runt 21:00. 

Sen runt 06:00 idag var det ett riktigt fantastiskt ljus, men innan vi hunnit ut så var de rosa upplysta molnen borta. Men vi fick oss en timmes promenad innan frukost. 

   

 Vi sprang på ett 10-tal hundar på stranden som verkade mer eller mindre bo här. 

Eftersom alla rummen verkar ha någon form av kök; vi har grill, kaffekokare, kylskåp, mixer och en massa glas, knivar och bestick. Så är det ganska lätt att slägga ihop en smoothie på lite papaya, melon och yoghurt, en kopp kaffe och lite müsli. Detta avnjutes såklart på den lilla balkongen där vi först fick avliva 4 objudna gäster i form av mygg. 🙂  

Det ska ligga ett grymt kaffeställe 5-7min ut från Cabarete ”Cabarete Coffee Company” men de var på semester nu under november tydligen så vi får komma hit en annan dag. Tyvärr så är inte något kaffe här direkt bra utav det vi prövat så här långt, men det finns mycket vi inte har provat ännu. 

 Just nu har vi följande utsikt.  

 

Annonser