Etiketter

, , , , , , , ,

Som vanligt behöver man vara uppkopplad på WiFi för att kunna tanka ner och installera samt ha minst 50% batteri har jag för mig om man inte är in kopplad i väggen.

Och nu lanseras Apples nya Apple Music som enligt Apple ska vara revolutionerande. Det återstår som sagt att se! Det kommer att generera mer krav på större molnlagring så klart vilket är bra för Apple. Större minne på telefonen, 16GB kommer förmodligen permitteras inom kort och ersättas kanske med en 32gb som idag inte finns på senaste iphone modellen. Spännande att se om den gör telefonen mer långsam eller sämre batteritid.

Tror helt klart inte det är en konspirationsteori; Efter ett antal uppgraderingar så introducerar man lite mer prestanda krävande funktioner så telefonen ska upplevas mer och mer långsam samt så gör man så att telefonen drar ur batteriet fortare. Sen när iOS 9 kommer eller 9.1 så kommer det vara i princip omöjligt att köra en iphone 5 eller lägre utan av att drivas till vansinne. Allt för att locka köparna till att uppdatera till nästa version.

Vill minnas vilka kompetenta programmerar det fanns förr som på endast 64kb kunde få i hur mycket som helst. Idag växer OS som en cancersvulst för varje uppdatering som kommer. 😦

Lite release notes för 8.4

ios84releasenotes-800x708

Annonser