Etiketter

, , , ,

Idag så träffade vi vår nya städerska Tatiana som ska vara väldigt duktig och ska städa hos oss en gång i månaden. 

Klockan elva mötte vi sen upp Max på Dello Sport här på Söder för att snacka fotografering inför bröllopet. 

Hans hund, Miss Li var oxo med och fikade. Lite kaffe, panini och grappa för att starta dagen. Och vi gick igenom lite av upplägget på bröllopet för att han skulle få en liten bild av det hela. Vädret var fantastiskt och två timmar bara rusade iväg fortare än en skållad råtta. 

Efteråt kilade vi hem om och hämtade kvittot på ringarna som nu är färdig graverade borta hos Hellströms på Östermalm. Tråkigt nog så jobbade inte Mats som har butiken, men men… 

Sen kilar vi bort till Eric Skoglunds för att prova min väst och kravatt som äntligen kommit. Den blev skit snygg. 

 

Céline gillar inte mina machettknappar, men dessa är klockrena till bröllopet 🙂  

Sen så tog vi en tur till Jens Dahlström och råkade hitta en assnygg ljusblå skjorta 🙂

Några affärer senare så landar Céline en ljus persikofärgad tröja i marinoull. På NG plockar vi upp två stolsskydd till i svart fårskinn. 

 

 

Hungriga som vargar så bestämmer vi oss för att prova Jamie’s Italian, som inte fått mer än typ 3 av 5 i genomsnitt. Vi beställer två drinkar medan vi väntar på våra Italienska burgare. 

Markus och Em hakar på matbeställningen och två pers, blir till fyra. Inredningen av gamla plåtstolar kan väl vara lite koolt, men det är inte dricker mysigt där. Mycket barnfamiljer som verkar vräka i sig en massa glass, ja jag skojar inte, det sitter säkert 4-5 bord och frossar. 

Det enda som jag gillar är köket, för de har behållt Anglais långa disk och det ser lite häftigt ut när de nu förvandlat den till ett långt kök. 

Maten är väl okey, men inget mer och Jaime som gillar det enkla så tycker jag priserna är alldeles för höga för vad som serveras. Visst burgarna så lite häftiga ut, men varför 100 saker på den och absolut ingen sås. Vem serverar en burgare utan sås till? Sen fritsen ser riktigt bra ut, men var så mjuka och soggiga att man blev mörkrädd. Kötten hade en smak av kolgrillat, men var inget speciellt. 

Gå hellre till Bistro Bon, Angry Diner eller Marie Laveau för en mycket bättre upplevelse. 

Sen att alla ska springa runt och prata engelska trots att de är svenskar är inte charmigt utan bara löjligt. Servitörerna är en litehalvsorglig hög som inte är direkt vakna eller ser sig runt, men det kanske har att göra med att man inom restaurangbranschen oftast anställer 18-20åriga tjejer som inte verkar vara direkt intresserade av sitt jobb tyvärr. 

Drinkarna var nig det bästa och 125kr är väl lite av vad man kan vänta sig betala för en bra drink. Men här så rekommenderar jag hellre Nosh & Chow runt hörnan eller tjoget på Söder exempelvis. 

Sist men inte minst, varför skriva Stureplan med stora bokstäver överst på menyn är man nu är en laidback typ av kock, borde man inte köra Humlegården istället kanske?