Etiketter

, , , ,

Nu har Apple krängt iväg 1 000 000 000 iOS enheter totalt. Nummer en miljard blev en rymdgrå iphone 6 med 64 gb minne tydligen. För första kvartalet rapporterade Apple i veckan intäkter på hela 610 miljarder kronor. Det är Apple’s historiskt starkaste kvartal.

Det skulle motsvara 4 239 500 Kg i en-kronor 🙂

Man sålde 74,5 miljoner iPhones, dels pga att man kommit in i Kina. 5.5 Mac-datorer såldes det och 21,4 miljoner iPads. Wooow. Ett under att inte aktien är högre än vad den är i dagsläget.

Har lite funderingar på Apples nya Apple Watch och de där 19 tim batteritid blandad användning. Det hade varit väldigt trevligt att ha en, men att hela tiden behöva ladda alla dessa devices är ett problem. Borde man inte kunna ha en självladdande klocka så att man slipper att ladda upp den hela tiden?

Nu ska man ladda ipad, Mac, iPhone och sitt Nike Fuelband. Dock så laddar jag mitt fuelband var annan var tredje vecka och det är riktigt skönt. I slutet på 90-talet så kunde man ha sin telefon i 2 veckor innan man laddade den. Visst det var mindre funktioner och mer strömsnåla applikationer då, men ändå. Idag måste man ladda sin lur varje dag 😦

Annonser