Taggar

, , , ,

Idag gjorde vi för första gången en Beauf Bourguinon och i lördags blev det macaron’s.

Macaron är sjukt svårt att få till i rätt storlek och dessutom snygga. Vi hade använt oss av en plastpåse med hål som spritspåse. Smeten blev björnbär/hallon smörkräm och naturellas macaron. 12 min ska det vara exakt på minuten tydligen och en massa meck att plocka av dem från pappret.

Sen köpte vi en Le Creuset gryta på Cervera, 1299kr på rea för maten idag.

BB är nog det lättaste man kan laga, men f-n vad gott köttet blir efter 3tim.

Man ska nog göra denna rätten dagen innan för då blir det ännu godare.

Det svåraste är nog att skala de små lökarna tror jag.

Receptet vi körde efter var detta, med viss modifikation. http://ohmansmatovin.com/2010/02/27/carl-butler-boeuf-bourguignon-recept/

20140216-231048.jpg

20140216-231056.jpg

20140216-231102.jpg

20140216-231108.jpg

20140216-231113.jpg

20140216-231122.jpg

20140216-231129.jpg

20140216-231133.jpg

20140216-231139.jpg

20140216-231143.jpg