Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Nu är det lite mer än tre veckor tills vi åker iväg på lite semester. Vi startar givetvis på Arlanda och landar på Heathrow, London som första stop. 3 timmar senare så åker vi vidare till JFK i NYC för att hänga på flygplatsen i 6 timmar tills flyget går vidare till Puerto Rico.
 
Så här ser det ut
Itinerary
 
 
I Puerto Rico kommer vi bo på ett hotell som heter Casa Verde Hotel
cv_property_map-989x1024
 
 
Detta hotellet var nyligen med på Travel Channel och programmet Hotel Impossible
 
 
Gamla The Rock Bottom Bar
http://www.travelchannel.com/video/the-rock-bottom-barAnthony från Hotel Impossible försöker rädda The Casa Verde Hotel i Puerto Rico.
http://www.travelchannel.com/video/recap-the-casa-verde

Vi kommer att gå på två av våra bästa vänners bröllop den 14 september och kommer även att ta en massa surf-lektioner innan och efter. Puerto Rico kommer att vara väldigt laid-back med mycket vattenaktiviteter.

 
Kommer försöka att fota väldigt mycket, eftersom det verkar vara väldigt vackert här.
 
I NYC så kommer det att bli ett lite högre tempo, här står shopping högt på listan tillsammans med diverse restaurang och bar besök. Vi kommer för första gången prova att bo hos en New Yorker, Fabrizio i hans hem i Soho mellan den 18-28 september. Detta har vi bokat via en förmedling som heter http://www.Airbnb.se.
 
Här ligger lägenheten
Skärmavbild 2013-08-12 kl. 17.14.13 Skärmavbild 2013-08-12 kl. 09.14.14
 
 
Det kommer bli vääääldigt mycket och långa promenader här och varje dag kommer inbringa nya erfarenheter och många shoppingkassar. 😀 
 
Kommer även i NYC att försöka fota en hel del. Är lite sugen på att hitta lite sjyssta New York motiv som man kan blåsa upp och sätta upp på väggen.
 
Nu är det nedräkning: 22 DAYS 8 HOURS 7 MINUTES 7 SECONDS.
Annonser