Etiketter

, , , , , , , , , ,

Det syns att det är semestertider med så lite folk på tuben och på kontoret. Riktigt skönt att slippa alla som kastar sig ner för rulltrappan på Fridhemsplan, trängsel och hostande ryggsäcksmarodörer.

Sporadiskt utspritt på perrongen så uppmäter vi knappt två vagnar under normal ”belastning”.

Sakta fylls det på med ytterligare lite människor, en blondin i jeansjacka utbrister i ett psykotiskt skratt och kammar håret gång på gång efter skrattattacken.

En 20-23-åring tränger sig in bland de sista i vagnen, hon tycker förmodligen om ankor eftersom läpparna påminner om en käftsmäll. Fransk manikyr alla röd, blå och rosa glitter…classy.

En asiatiskt kille med skjorta, gråblaskiga byxor, ett par glasögon och en ryggsäck såklart hoppar in sekunden innan dörrarna smäller igen och fastnar nästan. Han gör ett V-tecken och smilar till sin kompis på andra sidan dörrarna.

Två hållplatser senare stannar tåget och 10s väntan innan dörrarna öppnas är nära på att skapa ett mindre panikutbrott i vagnen, men sekunderna innan så öppnas dörren och 3 personer rusar ut.

Sverige stannar upp under juli månad fortfarande, otroligt. Själv så har vi bokat semester v29 och v30. Var tvungen att ta v30 oxo bara för att få 3 veckor i september 😦

Fast man har ju 51 dagars semester kvar i år så det är väl ganska ok ändå :0

Vi ska åka till Célines föräldrars sommarstuga, 3 timmar från Oslo, vid vattnet. Jag har bestämt att jag ska lära mig kitea i år för att kunna hänga med Céline o hennes pappa Jean-Jack. Får väl se hur det slutar :0

Sen blir det 3 veckor i september som startar med ett bröllop i Puerto Rico och lite shopping i NYC som avslutning. Ska bli härligt med lite semester.

F-n kokhet nere i tuben, svettas som en nykokt gris i vagnen. Snart inne på kontoret dock. 🙂

Annonser