Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jaha, då sparkar man igång Politikerveckan, Almedalsveckan eller som jag vill kalla den Roséveckan. Och idag är det järnrörsligan SD som ska prata kl 19:00.

Man undrar om Åkesson kommer att prata något om Avpixlat, som ju av vissa medier klassas som främlingsfientlig, rasistisk och allmänt en hat-site. Åkesson sa i en intervju att Avpixlat är en viktig site för våra väljare och ”sund del av internet”.

– Ja. Många av våra väljare anser att man uttrycker sanningar där som andra medier inte gör, och det tycker jag är väldigt bra, sa han till Sydsvenskan i november 2011.

Och nu har det bevisats av Aftonbladet att Kent Ekeroth har kopplingar och driver siten Avpixlat. Järnrörsincidenten, Avpixlat, Islamisering av Sverige mm mm. Så j-kla tråkig inställning och det värsta är att min ena bror är medlem i skiten.

Han hänvisade häromveckan till en artikel på Avpixlat när jag för skojskull visade honom en undersökning gjord av OECD som påtalade att Invandrarna betalade tillbaka mer än de fick tillbaka. Detta var enligt honom en fakta-site.

På tal om Socialdemokraterna, så är det väl inte så konstigt att det har gått åt skogen för detta parti och att SD har plockat stora delar av deras röster. Sen 2007 så har man haft 3 partiledare, ett gäng tomtar enligt mig. Nu när Lövén kom in 2012 så verkar de desperata S se honom som någon frälsare. hahaha detta är ju rena slapstick-humorn.

Men vänder bara klimatet still det mer positiva så är det väl så att Sveriges befolkning sätter S på tronen igen så att vi kan börja höja alla bidragen igen. 😮

Och hur hinner man med alla de över 2000 eventen? Vilka ska man välja, hur ska man prioritera? Borde man inte skala ner detta så att man får lite mer kvalitet? Det tar säkert en vecka att läsa igenom alla eventen, hur många spenderar fler än någon minut på att välja? På bara två år så har eventen i Visby ökat från typ 1300 – 2000, ganska enormt. 😀

Hoppas bara att det nu kommer ut något kreativt från alla dessa möten och samtal, som man kan ta med sig tillbaka till sitt parti. För i dagsläget så verkar det vara en enda röra bland de olika politiska partierna.

Eller är Almedalen bara en samlingsplats för våra politiker, lobbyister och våra journalister att roa sig och dricka rosé tills det sprutar ur öronen? Är det lönt med alla dessa seminarier om man ändå bara pratar för döva öron?

 

 

Annonser