Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

I torsdags så hade vi ett 16-tal personer över på grill på vår innergård, premiär grill that is… Vi startade väl runt 16 och de sista gick hem runt 23, så riktigt trevligt. Fredagen var vi i princip klubbade som sälar, men var ut en runda iaf. Sandra o Räkan är i London så vi passar deras två Russian, så man blir tvungen till att knalla dit iaf. Sigrid, äter upp maten i 200km/t, men Céline löste detta med att fixa en skål som ser ut som en labyrint inuti så hon får jobba lite. Nu tar det ett bra tag för henne iaf. hahaha

I fredags så var Skorstenskungen på plats igen för att försöka få loss viskan som sitter fast en våning ovanför oss utan att lyckas givetvis. Det är nu tredje vajern som de drar sönder och man börjar undra om det inte är fel på firma eller om detta är helt normalt vid glidgjutning av kakelugn?! Som lekman så har man ju inte en susning. Vajern var dessutom en modell tjockare än tidigare.

Nu måste de ringa till föreningen och kolla med vår granne ovanpå om det är OK att gå in och göra ett stort hål i väggen, precis som de lyckats göra hos oss (vi har två.) Personligen så hade jag bett dem fara åt H—-E om de ville göra ett hål i min vägg för att grannen skulle kunna fixa sin kakelugn, men vi får väl se om ett par veckor. Jag var som tur va ledig hela fredagen 🙂

Skulle bort o hämta en torrdräkt på Divex men de stängde 20 min innan utsatt tid så där stod man med lång näsa.

I lördags så blev det en drink nere på LinjeTio i Hornstull, tjockt med folk och bra drinkar är väl två kännetecken där. Lite tråkigt att drinkarna eller cocktails glasen är så j-vla små bara. Vi beställde ett par sura drinkar med lime, socker, mynta, Absolut vodka och champagne på toppen. En riktig goding! Lite film och lite promenad i det fina vädret. Lyckades med konststycket att dra på mig en nackspärr denna gång. F-n är man gjord av socker eller? Knallade bort till Kungsträdgården och tog lite bilder på de Japanska körsbärsträden. Vackers så det heter duga.

Söndags så fixade vi lite med våra garderober och flyttade kläder fram och tillbaka. f-n har två lådor med strumpor, skojar inte. De är säkert alla olika oxo eftersom det aldrig verkar finnas två lika. Lite söndags promenad här oxo, mycket denna långhelgen. Käkade på Feca Pizza & Pasta igår precis till vänster om Mariatorgets tunnebanestation, vi snackar Torkelknutson uppgången.

Det blev en kycklingpasta med chevré, parmesan, grädde, baby spenat och pasta såklart. Detta får man inte missa om man gillar pasta. Vi hann även med att fika på restaurang J och ta båten till Grönan. Sen knallade vi från Grönan hela strandvägen upp och kikade på lite stekare.

Nu så letar vi efter ett markistyg att väva in mellan varannan metallstång i balkongen så att vi får en insynsskyddad balkong, men det var tydligen inte så lätt att hitta. Har Googlat lite, men får väl lägga lite tid på det i veckan antar jag.

Annonser