Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Sitter nere i vardagsrummet och arbetar för fullt medan katterna (Millie och Macchiato) försöker bestämma sig om vem som ska leda de två andra katterna. Båda är så kallade alfahanar (säger man alfahona(?)). Snickaren Kjelle är på ovanvåningen och bygger vår garderob (60 djup, 2,48 hög och 3,20 lång) för fulla muggar. Killen hoppar till när de båda katterna korsar varandras vägar och börjar skrika.

Macchiato slänger sig alltid ner på golvet och håller upp tassarna i vädret i väntan på att det ska bli lite MMA brottning. Medan Millie försöker använda sin röst som sitt vapen, chit vad hon kan skrika. Just nu är det så att Mackan regerar nedanvåningen och Millie ovanvåningen. 

Mia som är gammal och vis står bara och tittar på oroligt, det enda som går genom hennes hjärna är vem har mat och var finns den.

Vi kommer att montera en stomme av 18mm’s skivor till vår garderob och och lägga ett litet tak ovanpå. Sen trycker vi in våra kläder med hjälp av Elfas fantastiska garderobslösningar. Har lite får gamla garderoben kvar som jag passade på att plocka med mig från förra bygget på Lundagatan.

En halv dag tar det att sätta ihop garderoben, ska bara se om det går att lösa detta jobbet eller om vi blir ruinerade på köpet. 😮

Annonser