Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Ibland så kan det vara bra att på ett enkelt sätt kunna boka ett event så som en middag, ett konferensmöte, en fest med ett gäng människor. Och eftersom vi alla har olika företagskulturer och erfarenheter, så använder vi så klart olika kalendrar (Outlook, Exchange, iCal, Google…)
Jag vet många som använder Facebook.com för att boka upp till en födelsedagsfest, men då måste man anamma hela FB konceptet först. Själv använder jag både iCal och Notes och det är inte alltid det lättaste.
Ett stjärnskott på himlen som funnits ett tag och dessutom har en APP är http://www.doodle.com. Appen för iPhone är faktiskt väldigt snygg, enkel och minimalistisk.
Så här fungerar den
<p><a href=”http://vimeo.com/30076162″>Your first steps with Doodle</a> from <a href=”http://vimeo.com/doodletv”>Doodle AG</a> on <a href=”http://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>
<p><a href=”http://vimeo.com/26954124″>DoodleIntro_EN</a&gt; from <a href=”http://vimeo.com/doodletv”>Doodle AG</a> on <a href=”http://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>
Den är så klart gratis, om man nu inte vill köpa premium versionen dvs. Att den sen snackar med alla de vanligaste kalender-applikationer gör saken ännu sämre.
Ladda, Installera, Boka