Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Om man reser ofta så märker man ganska snabbt att man glömt en adapter hemma och måste kila ner i receptionen för att köpa/låna rätt modell. Eller så mellanlandar man på någon flygplats och vill ladda sin dator eller mobil och då måste man kanske köpa en adapter. När man väl hittar ett eluttag så finns det oftast bara ett uttag, så man laddar sin iPhone via Macbook:en för 15 000 SEK istället.
 
Men PlugBug så kan man ladda Macbook:en över hela världen och det finns även ett USB-uttag för iPad eller iPhone. Fördelen är att man kan ladda sina enheter med en hög ström och att det går snabbt. Dessutom slipper man använda upp ett USB-uttag som inte är lika bra att ladda ifrån.
 
Man kopplar helt enkelt ihop sin Macbook-adapter med PlugBug och sen väljer man anslutning till vägguttaget och sen är det bara att ladda dina enheter. Givetvis går det att ladda det mesta via USB-uttaget på PlugBug.
 
Pris: ca 300kr om man vill skicka efter den till Sverige så kostar det 200kr. Kom ihåg att när det är från USA så måste man betala moms och tullavgifter oxo 100kr cirka. Men ska man ändå åka till USA så kan man beställa en till hotellet och då är det gratis frakt. 
 
Twelve South gör även b.la vintage Macbook fodralet som ser ut som en bok, så det dröjer säkert inte länge innan man hittar PlugBug i stans alla Macbutiker.
 

Nykelfakta:

  • Skapar en dual-laddare för din MacBook + iPad eller iPhone
  • Konverterar din MacBook Ström Adapter till en ”internationell version”
  • Innehåller 5 olika AC adapters för att förvandla din MacBook laddare så att den passar de flesta uttag världen över (USA/Kanada/Japan, Europa, UK/Hong Kong/Singapore, Kina, Australien/Nya Zealand)
  • Kompatibel med alla Apple MagSafe Power Adapters och alla USB-kablar (USB-sladd ingår inte)
  • Passar alla iPhone, iPad och Macbook Pro/Air
Vad är PlugBug?
Det är en laddare där du kan ladda din Macbook (ny som gammal modell), iPhone och iPad.
 
Mått (HxBxD) 6.2 x 6.53 x 2.9 cm
 
Vikt 102gr
 
In AC 100∼240V 50/60Hz, 1.7A
 
Ut USB: 5V @ 2.1A  – Anslutning: AC 100∼240V 50/60Hz, 1.5A
 

Vad innehåller boxen?

PlugBug World USB Laddare
PlugBug World skydd
PlugBug World Adapters för:
USA/Kanada/Japan, Europa, UK/Hong Kong/Singapore, Kina, Australien/Nya Zealand

plugbugworld_desktop_headermain twelvesouth_plugbugworld_charger_hires twelvesouth_plugbugworld_desktop_hires twelvesouth_plugbugworld_greybkgd_hires twelvesouth_plugbugworld_hero_hires twelvesouth_plugbugworld_ipadmini_hires twelvesouth_plugbugworld_macbookadapter_hires twelvesouth_plugbugworld_macbookipad_hires twelvesouth_plugbugworld_parts_hires twelvesouth_plugbugworld_plugs_hires

Annonser