Etiketter

, , , , , , , , , ,

Då har man intervjuat 5 mäklare under helgen och fattat beslut att köra med Bostadsrättsspecialisten som verkar riktigt professionell.
Arvodet är 45 000 SEK upp till 2.400 000 SEK och därefter så får han 10% på allt överstigande. Har väl en förhoppning på att den landar på 2.550 000 SEK 😀
 
Imorgon så ska jag maila över två dokument till honom. 1) som är en form av uppdragsbeskrivning där jag ger dem ensamrätt att sälja den under 3 månaders tid. 2) Är en frågelista med lite info vad som har gjorts i lägenheten sen jag flyttade in.
 
Sen måste jag leta fram planritningen om möjligt.
 
Under tis-tors så ska han jobba med beskrivningen och lite annat. På onsdag kommer fotografen klockan 13:00-14.00. Har bjudit över min vän Max som oxo ska ta lite bilder och jag såklart.
 
Fick tips på att köpa ett gäng med gröna äpplen och citroner samt lite blommor. Så nu är det inhandlat samt två knippar med rosa tulpaner. Sen ska man plocka undan så mycket som möjligt så att det ser minimalistiskt ut. Lär inte bli så mycket problem. Ska montera ner mitt lilla köksbord, putsa fönstren (inte klockrent när det är minusgrader dock), plocka rent, stoppa undan en massa kattleksaker mm mm mm mm 😮
 
Sen på torsdag (nu på torsdag alltså) så ligger min lilla 38kvm’s lägenhet på Hemnet. Visningen kommer att vara den 27-28/1 och den 30-31/1 bör den vara såld.
 
Sen en vecka efter kontraktet är signerat så ska handpenningen in på klientmedelskontoto och när den nya ägaren är godkänd av föreningen så trillar det in lite pengar på mitt konto minus mäklarens arvode såklart.
 
Sen den 20e mars så skriver vi på och då får jag mina pengar för lägenheten dessa flyttas över till Heleneborgsgatan och så är man fattig igen.
 
23e mars så går det officiella flyttlasset till Heleneborgsgatan och 2 vuxna med 3 katter flyttar in. 😀
Annonser