Etiketter

, , , , , ,

Igår var vi och kikade på 4 av 5 lägenheter som vi hade sagt vi skulle göra. Med endast ca: 40 min per visning så var det ett himla flängande från Söder, till Kungsholmen och Vasastan. Varför kan man inte ha 60 min istället och varför alltid på en söndag? Skulle vara perfekt om man kunde gå en lördag oxo. En av lägenheterna låg på Maria Prästgårdsgata, kanonfin lägenhet men precis vid ett bygge. Det har man gjort förr och lär inte göra om, men givetvis hamnar 2 personer i en budstrid med varandra om denna senare på kvällen, nästan så man gottar sig lite när de upptäcker allt liv de håller under 2 år. Givetvis så tonar mäklaren ner hela diskussionen när man frågade.

2:an var vid Skanstull och den var oxo riktigt fin men ballen ligger ut mot stora vägen och det går absolut inte, fan.

3:e ligger på Kungsholmen och är oxo kanonfin, men det luktar konstigt och mäklaren säger att det är för att de bättrat på dörren, det luktar skit iaf. Riktigt fin denna oxo, men ingen hiss och sen skulle det kosta cirka 200 000 sek för att smälla upp en ballen. Inget man gör om lägenheten redan kostar 5MSEK dessutom 4e och ingen hiss.

Sista lägenheten i Vasastan är kaos, den har två små toaletter som man inte får plats att sitta på och ett litet badrum. Sen är det någon som spelar högt som tusan i huset och mäklaren säger att det är en bil utanför, knappast. Vi går därifrån och mäklaren verkar vara sur för hon smäller igen dörren när alla gått. Dessutom hade lägenheten heller ingen hiss.

Bättre lycka nästa vecka när vi ska titta på en etage i Gamla Stan 😀

Annonser