Etiketter

, , , , , , , , ,

Världen förändras i en allt snabbare takt – Är du redo att förändras?
 
Sugen på att gå på ett kostnadsfritt event ”Smarter Business 2012” och lära dig mer om Analytics, Collaboration, Cloud, Commerce, Mobility, Big Data och mycket mer?
Förmågan att förändrastransformeras – är en nyckelfråga för varje organisation som strävar efter en långsiktig överlevnad. Förändringsarbete kan handla om allt från små dagliga förbättringar och effektiviseringar, till mycket omfattandetransformationer av exempelvis affärsmodeller.IT är en viktig pusselbit för att både kunna möta och generera förändringar och detta i kombination med förmågan att planera, organisera, analysera, styra och driva en verksamhet med affären i fokus ger framtidens vinnande organisationer.

Därför kommer den 10 oktober att handla om förändringtransformation.

Transformation känns kanske stort, men kan också vara liten, eller ett första steg mot något större. Beroende på var en person befinner sig i ett företag så berörs man av den oundvikliga transformationen.

Som CMO kanske du är intresserad av hur man istället för att ta marknad, skapar en marknad (making markets). Prediktivanalys. Som CEO att ta bättre och snabbare affärsbeslut. Skapa en effektivare organisation. Mer produktiv verksamhet. Som Sales Exec – Att öka försäljning via nya kanaler såklart, effektivitet mm.  
 
Kolla in Agendan!
 
Anmälan kan göras HÄR alternativt droppa mig ett mess med namn, email och företag så ser jag till att ni blir anmälda asap!
 
Eventet är kostnadsfritt!!
 
VÄLKOMNA!
Annonser