Etiketter

, , , ,

Det är sol idag igen, stråande sol och cirka 28-29 redan. Städerskan är på plats sen 07:40 som vanligt på vardagarna. En topisk gök sitter några kvarter bort och berättar att han är vaken. En lite svalliknande fågel flyger förbi över taken, tätt följt av sin bästa polare och kvittrar nöjt hela vägen.

Ett större gäng kvittrar förbi högljudt, det är säkert syjuntan som är ute. Två svavelfjärilar virvlar omkring runt ett av träden. Poolsnubben håvar in lite löv i poolen. Mattia lämnar sin lägenhet bolmandes på en ciggarett, han stannar och tittar oroligt upp mot Clementine, hans flickvän som kom igår. Det ryktas att hon är en HMC brud (high maintenance chic) här i kollektivet. Han sitter timtals i tfn med henne och det skickas nog närmare ett 50-tal SMS där. Fabrizio, kom precis ut på sin terass, undrar om han fortfarande är arg för att han inte fått flyga på 4 dgr? Paula hans fru är alltid glad iaf.

Poolkillen, låt oss kalla honom Mr.Mullet (hockeyfrillan, väldigt modernt hos småkillarna i Medellin, Colombia ‘business in the front, party in the back’) Mr. Mullet dumpar någon blå slang i poolen, har ingen jvla aning vad den gör, men det är en snygg blå färg. Mer håvande och ett par amerikanska colleage rullar flimmrar förbi i rask akt, men jag minns inte namnet på en enda. Undrar om jag kan lära mig yrket genom att titta på alla momenten, an det ara en ett-årig utbildning? Nu kommer två koolare snubbar som ska hjälpa till, en ar en öl i handen, kanske ett ar droppar i poolen? Nu tokstirrar alla ner i poolen haha, underhållning bättre än NBC HD på tv’n i bakgrunden. Nu tänder den fete lilla hobbiten en cigg dessutom. Killen med ryggsäcken verkar imponerad av Mullet, eftersom han pratar så fort att han sätter något i halsen. Mullet räcker över håven och ryggsäcken blir alldeles till sig.

Nu är det en ny fågel här, låter som en koltrast och han verkar ringa en av sina polare som svarar 5 kvarter längre bort, undrar vad de snackar om?!

20120814-083914.jpg

20120814-083919.jpg

20120814-084330.jpg

Annonser