Etiketter

, , , , ,

Okey, idag efter några hundra frappoccinos så drog vi till Cas Abou som är en av de vackrare stränderna här. Det finns lite dykklasser, någon ribbåt, vattenskoters och en bar. Det kostar 5NAF för en strandsäng, vilket är ca 20 kr. Sen kostar det 10 NAF per bil för att komma in.

Killen som tog betalt jobbade tydligen oxo i baren och var en ettrig biatch. Ingen humor what so ever när jag försökte skoja till det lite. Men vi har haft en grym dag och snorklat och jag har nog sett 20 exotiska fiskar som man bara ser i akvarium hemma. Alla neon färgade fiskar är så koola. Det var en stor silver och gul fisk som käkade koraller på botten och sen hade han ett possy av småfisk som gjorde exakt samma som honom varje gång hehe.

Idag hade vi ett par små regnskurar på ett par tio-tal droppar, det var verkligen uppfriskande i 35 grader på en solstol.

Så idag har man i princip bara, snorklat, solat, druckit vatten, snorklat, solat, druckit vatten, snorklat, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten, solat, druckit vatten och sen körde vi hem.

Fabrizio och jag snackade lite i poolen här hemma angående hans levnadssituation hemma i Italien. Det var ett väldigt intressant och framför allt ett gripande samtal. Senare så fixade Paula, hans fru en risotto gjord på vin, vitlök, lök och persilja serverad med parmeggiano såklart. Moses kom med en Tiramisu och jag med en flaska vin, så det blev lite italiensk afton idag.

Imorgon blir det nog stranden igen 🙂

20120812-070544.jpg

20120812-070552.jpg

20120812-070558.jpg

Annonser