Etiketter

, , ,

Fick lite myggbett från några små ettriga krabater för två dagar sen och igår så var de svullna och stora som bifftomater. Men så går det om man ska vara kaxig och inte använda MyggA. Vasseguuu!!! Så jag smetade på lite alko-gel på betten igår kväll eftersom jag inte hade salubrin eller annat skoj här. Idag är de tillbaka i rätt storlek, dvs osynliga.

Men imorse så var det en envis rackare som surrade flera varv runt mig, samtidigt som hon jagades av Svenska luftvärnet och radartornet. Hon inväntade landningstillstånd flera gånger, men nekades pga okänd farkostbeteckning av tornet. I ett svagt ögonblick (måste ha varit under tiden personalen i tornet tog en kaffe) så passade inkräktaren på att landa på den södra vänstra landningsbana utan varken giltigt tillstånd, gängslig flygskatt eller tullavgifter betalda. Givetvis så rörde det sig om en smuggeltransport utfört av främmande makter. Påväg upp i luften och ut över den Karibiska ön Curaçao, så identifierades inkräktaren av Första flygdivisionen JAS-39 Gripen och smugglingsturnen tog hastigt och lustigt slut.

En kortare eldstrid uppstod och efter en misslyckad rullning så exploderade hon i ett eldmoln som lyste upp hela morgonhimlen, då smuggeltransporten träffades av 16 st Sidewinder AMRAAM som endast lämnade rester av smält ost och ketchup efter sig på norra klipputsprånget.

Japp, det är endast hon myggen som sticks, hanarna är fredliga och livnärar sig på en sockerdiet och kärlek.

Annonser