Etiketter

, , ,

Godmorgon!
Det är ganska lätt att vakna upp på Schout Bij van Staverenweg 06:26, speciellt när det alltid är 27 grader MINST och ett härligt gäng skönsjungare av lite olika raser. Undertiden som jag skriver detta så är tempen redan uppe i 30 grader. Jag låg och slappade lite vid poolen igår ett par timmar, och fick en sjuk färg. Det är väl rekommenderat att köra på +30 SPF men jag har en del grundfärg så det fick bli tian.
 
Jag var ute och knallade efter en omelett lunch och knallade bort till parken Kabouterbos för att se om man kunde springa lite där. Så här skriver man om parken
 
”Kabouterbos, which can be translated as gnome forest, is a small nature reserve in the middle of the residential areas of Jongbloed and Mahaai. 
This small reserve of about 13.2 hectares is the perfect stepping stone between the eastern and western nature reserves for many species of birds, insects and also plants. 
 
The reserve is a popular recreational area for children in the neighborhood as well as the perfect place for parties, mountain biking, horse riding and much more.”
 
Jag knallade hela Erosweg och Jongbloedweg längst parken för att hitta en ingång, men inte en chans att man kunde komma in någonstans. Men det lär bli nya försök!!
 
Johan landade och dök in vid 20:00 snåret så vi kilade iväg till värsta ribs-stället Samba Grill & Café http://www.samba-curacao.com. Det ligger
intill Zuikertuintje shoppingcenter, vid Schottegatweg. Detta shoppingcenter la ner men har nu fått lite restauranger och några nya butiker så det är väl lite halv öppet.
 
Några Amstel Bright och värsta jvla ribs-brickan, det gick ganska ok att få ner hela och var sjukt gott.
 
Just nu 31 grader eller kanske 32, ska käka lite frukost nu. Har lyckats att dricka en hemmagjord Vanilj Frappochino och en Mocca med Amaretto från Coffee-Mate såhär långt. Kan vara bra att trycka i sig lite musli eller något oxo. 
 
Vi ska utforska den 6 mil stora ön med bil idag och sen blir det väl att vi kastar oss i vattnet på någon av de 30 stränderna. Första anhalten blir en Park som heter Shete Boka som ska vara grym, snacka om att kameran ska med.
 
 

Annonser